Longering (s) (Lina) hihi....

Idag så longerade jag Vattar inspänd på lilla volten. Han va fin i och mjuk i traven och sökte sig bitvis nedåt. Sen lag jag ut tre bommar så han skulle få tänka lite. Det va jätte bra. Det gick bra i traven men inte så jätte bra i galoppen.

Nu när jag satt igång honom igen så blir han väldigt fyrtaktig i galoppen och vill gärna lägga sig i pass. Tror att han är lite öm i fötterna då han går oskodd, så jag tror att det blir bättre när han får dojor på sig.

Annars flöt allting på jätte bra idag. Dom hästarna som skulle gå in och fodras gick in och dom andra stannade kvar ute *jippie*

Nu börjar träningen igen =) (Lina)

Nu har Vattar stått i 6 veckor. Så nu börjar vi att träna igen. I lördags 16/12 red jag- vattar, olivia - Glod och Matilda- Sorti ut på en tur. Det va jätte mysigt och Vattar känndes jätte pigg och glad att äntligen få göra ngt igen!

Sen i måndags tog jag och olivia en mörker tur med reflexer och pannlampor. Det va jätte mysigt och Vattar travade riktigt bra! :)

Idag så var jag till stallet och drev honom med boots och inspänning på stora volten. HAn gick jätte fint i traven men orkade inte hålla galoppen så han lag sig i pass, och vilken pass sen! Det är nog min lilla passponny det...

Imorgon tänkte jag nog rida en sväng.
Längtar till Peter kommer och skor.....

Glod

Glod

Gud finns fortfarande ^^ (olivia)

jag vaknade inne i gröna rummet med matilda brevid mig. Klok som jag är förstog jag att den lilla tösen skulle sova länge till. Så jag klädde på mig och gick ut till stallet. Mockade lite och tog sen in Glod och Frotrós för att lösdriva dem. Allt gick bra. De skötte sig lika bra som vanligt. Men det var DÅ undret skedde!
Frostrós travade! Jag trodde först inte mina ögon... Men sen kom det igen. Bara några steg, men trav var det allt! Kanske 4-5 gånger fick jag henen att trava, även om det bara var 2-4 steg innan hon gick över till tölt eller galopp igen, men det var ändå trav! jag meddelade Ella vad som hänt och hon kunde nu fastslå att gud fortfarande finns.

<3

RSS 2.0